Caz 1. Reconstrucție dentară


Pacienta în vârsta de 25 ani s-a prezentat la o consultație în clinica noastră cu dorința de a modifica anumite aspecte care o nemulțumeau la zâmbetul ei. În cadrul primei întâlniri cu medicul specialist în estetică dentară, aceasta și-a precizat nemulțumirea față de asimetriile, forma și poziția celor 4 incisivi superiori.


Caz 2. Reconstrucție dentară


Pacientul din imagine in varsta de 33 de ani a apelat la serviciile noastre deoarece isi dorea sa modifice aspectul dintilor din zona frontala. Cazul a fost rezolvat de catre noi cu ajutorul fatetelor din ceramica presata-No Prep(fara a slefui dintii). Fatetele ceramice se realizeaza in laborator si se cimenteaza direct pe suprafata dentara, fara a afecta integritatea dintilor.


Caz 3. Albire profesională


In cazul lui Ovidiu care vine frecvent la noi pentru igienizare dentara profesionala, s-a imbunatatit doar cu 3 nuante culoare dintilor in aceasta sedinta, insa in majoritatea cazurilor sedinta de albire dentara are un efect cu cel putin 5-6 nuante mai alb si in anumite cazuri poate merge pana la 14 nuante mai deschis.

© 1996 - Stomalux