Implantologie

Clinica Stomalux vă poate oferi servicii în domeniul implantologiei dentare la cel mai înalt nivel. Toți medicii clinicii noastre sunt atent selectați și instruiți. Puteți să aveți încredere că noi avem grijă de sanătatea dumneavoastră.

Clinica Stomalux aplică implanturi din sistemele Megagen, Bredent și AlphaBio.
Susținem o practică construită în scopul de a ne dedica tuturor tratamentelor, și în special celor pentru implant dentar, costurile noastre sunt competitive cu majoritatea centrelor de implant respectate din România, iar dumneavoastră puteți fi siguri că veți fi tratați de experți în domeniu, folosind cele mai recente și cele mai bune echipamente disponibile. Pentru mai multe informații, mergeți aici.
Dacă v-ați decis cu privire la implantul dentar, trebuie doar să consultați un medic specialist – stomatologii noștri vă vor răspunde la toate întrebările.

Protetică dentară

(atriție), și găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii integrității arcadelor atât în mod funcțional cât și în mod estetic.

Protezele dentare sunt concepute în urma unui plan de tratament individualizat în funcție de problemele fiecărui pacient. Tratamentul protetic este stabilit de medicul stomatolog în urma examinării clinice și radiologice a pacientului (radiografii, CT).

Postari recente